Jij bent uitgenodigd voor

5 Jaar Punt

Welkom

Kan je er niet bij zijn? Geen probleem. Je kan de strijd tegen seksueel geweld nog steeds ondersteunen door een kunstwerk te kopen!

Vijf jaar strijd,

duizenden geholpen,

nog meer te doen.

Punt.vzw, Seksueel grensoverschrijdend gedrag, directeur

Sophie Wouters
Directeur Punt.vzw

Dagprogromma

14.00 - 16.30

Sporthal Mariënborgh - doornstraat 65B, 2650 Edegem

Julie wou de wereld veranderen. Peter, schoonvader van Julie Van Espen, dacht na over hoe hij zijn steentje kon bijdragen. Pioen vzw is hiervan het resultaat.

Pioen vzw

Op onze vijfde verjaardag nodigen we je uit voor een unieke kans: een initiatiecursus zelfverdediging, georganiseerd door Pioen vzw.


Of je nu al ervaring hebt of helemaal nieuw bent in zelfverdediging, deze cursus is perfect voor jou. Leer de basisprincipes van zelfbescherming in een ondersteunende en inclusieve omgeving.

Sando

Ontdek de kracht van SANDO Kids, een leuke weerbaarheid en zelfverdediging workshop speciaal voor kinderen van 6-9 jaar!

Bij SANDO Kids duiken we in een wereld van plezier en spel, waar jouw kind leert hoe belangrijk het is om grenzen te stellen, zich te weren tegen pestgedrag, en fysiek sterk te staan in lastige situaties.


Bij SANDO Kids draait alles om een leuke leerervaring, met als doel het zelfvertrouwen en de veiligheid van jouw kind te vergroten. Geef je kind de kans om op een positieve manier sterk en weerbaar te worden bij SANDO Kids!

Zet 27 april in je agenda voor onze SANDO Weerbaarheid en Zelfverdediging Workshop, perfect voor tieners van 10-15 jaar!

Dit is jouw kans om te leren hoe je jezelf beschermt, 'nee' zegt tegen dingen die je niet wilt, pesten stopt, en omgaat met situaties die niet oké zijn. Je wordt niet alleen lichamelijk sterker, maar ook je zelfvertrouwen krijgt een boost.


In een leuke en ondersteunende omgeving werk je aan een positieve houding en leer je jouw eigen unieke kracht kennen. SANDO biedt een veilige plek waar je kunt groeien en positief leren denken. Grijp deze kans om zelfverzekerder en sterker te worden.

Avondprogramma

19.00 - ...

Kavka Zappa - August Leyweg 6, 2020 Antwerpen

Dankzij onze kwetsbaarheid voeden we de bodem voor oprechte verbindingen, creativiteit, plezier en hoop.

Jef Willem van Onbespreekbaar

Jef is medeoprichter van Onbespreekbaar, een podcast en platform dat inzet om mentaal welzijn bespreekbaar te maken. “Wanneer we collectief de vrijheid voelen om te spreken over mentaal welzijn, leggen we samen de fundamentele bouwsteen voor een samenleving die kracht vindt in kwetsbaarheid.”


Punt gaat helemaal akkoord. Daarom nodigen we Jef uit als voorprogramma om hier samen over in dialoog te gaan.


Met een boeiende gesprekpartner gaat Jef verder in op het onderwerp van mentaal welzijn, waarmee we hopen zaadjes te planten voor een toekomst waarin mentaal welzijn uit de taboesfeer verdwijnt.

Tibbe van Wondr

De volledige keynote draait om self-care, waarbij we elke deelnemer meenemen op dit cruciale pad. Wij zijn ervan overtuigd dat we moeten zorgen voor elkaar, de dieren en de planeet. Deze drie elementen zijn essentieel voor onze toekomst.


De basis van dit alles is eigen welzijn. Dit is de reden waarom self-care vandaag de dag belangrijker is dan ooit tevoren. Stap binnen in de WONDR-lijke wereld van self-care, waar we geloven dat zelfzorg eenvoudig, toegankelijk zou moeten zijn voor iedereen en niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet.

The future of self care

+ surprise act

Emma Bale

Mis het niet! Beleef het onvergetelijke concert van de Belgische artiest Emma Bale op ons het evenement van 5 Jaar Punt op 27 april. Haar hits als "All I Want," "Run" en "Cut Loose" hebben sinds 2014 de hitlijsten veroverd en nu staat ze live op ons podium. Haar muziek baant haar eigen weg tussen indie, synthpop en soul.


Recent bracht ze ook haar nieuwste single 'kompas' (2023) uit, waarin de ware kracht van Emma Bale naar voren komt en ze ons aanmoedigt ons eigen pad te volgen, ongeacht de uitdagingen die we tegenkomen.