Vormingen of advies bij beleid
Focus op SGG
In een tijd waarin veiligheid en inclusiviteit centraal staan, is het van essentieel belang dat organisatoren van evenementen zich bewust zijn van de impact van SGG op hun publiek. Door dit onderwerp aan te pakken, kunnen organisatoren niet alleen een veiligere omgeving creëren voor alle aanwezigen, maar ook een cultuur van respect en verantwoordelijkheid bevorderen.
Deze vorming biedt praktische richtlijnen om effectief te reageren op situaties van grensoverschrijdend gedrag, en helpt organisatoren bij het creëren van een positieve en inclusieve evenementenervaring voor iedereen. Samen gaan we in gesprek over dit thema.
Wil je eerder advies rond je beleid? Dat kan ook!
*Het is belangrijk om op te merken dat deze vorming specifiek gericht is op (seksueel) grensoverschrijdend gedrag en hoe je als omstander en organisator kan reageren. Hoewel het waardevolle inzichten biedt, vervangt deze vorming niet het volledige Safe(r) Space-beleid.
Duur
Standaard: 4 uur
Uitgebreid: 7-8 uur
Advies (coaching): op maat
Prijs
Op aanvraag
Inhoud
We gaan dieper in op onderwerpen zoals:
Het bemannen van een meldpunt op evenementen en het opvangen van slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag is een taak die veel verantwoordelijkheid en empathie vereist. Het is begrijpelijk dat dit voor velen spannend kan zijn.
De vorming reikt handvaten aan zodat bemanningsleden van meldpunten zich voldoende gesterkt voelen om meldingen te ontvangen en slachtoffers optimaal te ondersteunen.
Ben je klaar om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag op evenementen te ondersteunen? Dan is deze vorming precies wat je zoekt!
Wil je eerder advies om een safe(r) space zelf te bemannen? Dat kan ook!
Duur
Standaard: 4 uur
Uitgebreid: 7-8 uur
Advies (coaching): op maat
Prijs
Op aanvraag
Inhoud
We gaan dieper in op onderwerpen zoals: