Onze

aanbiedingen

Ik wil een doorverwijzing

  • Tijdens het kennismakingsgesprek verkennen we jouw noden en verwachtingen omtrent hulpverlening 


  • Op basis van dit gesprek raadplegen wij onze hulpverleners database. We gaan op zoek naar een hulpverlener die aansluit bij jouw noden 


  • Je krijgt contactgegevens van gemiddeld 3 hulpverleners die naar onze inschatting aansluiten bij jouw hulpvraag. Jij kiest zelf wie je al dan niet contacteert om op te starten. 

 


Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed opgevolgd wordt, kan je, indien gewenst, na de doorverwijzing gecontacteerd worden door onze casemanager. Deze belt je ongeveer een maand na het kennismakingsgesprek op om te horen of je aansluiting hebt gevonden bij een hulpverlener. Was er geen match? Of wil je toch liever een andere hulpverlener? Dit kan aangegeven worden bij onze casemanager en dan zoeken we samen verder. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoeveel kost een doorverwijzing? 

Voor een kennismakingsgesprek wordt 20 euro gerekend. Dit telt eveneens als je jaarlijks lidgeld voor Punt. vzw waarbij je korting krijgt voor workshops. 

Ik wil iemand doorverwijzen

Hoe gaat het in zijn werk?

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen goed opgevolgd wordt, kan de persoon, indien gewenst, na de doorverwijzing gecontacteerd worden door onze casemanager. Deze belt hen ongeveer een maand na het kennismakingsgesprek op om te horen of die aansluiting heeft gevonden bij een hulpverlener. Was er geen match? Of wil de persoon toch liever een andere hulpverlener? Dit kan aangegeven worden bij onze casemanager en dan zoeken we samen verder.


  • Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen we samen de persoon zijn/haar/hun behoeften en verwachtingen van hulpverlening verkennen.  


  • Op basis van dit gesprek zullen we onze database van hulpverleners raadplegen om een geschikte match te vinden die aansluit bij de specifieke behoeften van de persoon. 


  • Na deze screening zullen wij jou voorzien van contactgegevens van gemiddeld 3 hulpverleners die naar onze inschatting goed passen bij de hulpvraag van de persoon die jij wil doorverwijzen. Het is aan hem/haar/hen om te beslissen welke hulpverlener zij al dan niet willen benaderen om de therapie te starten. 

 

Hoeveel kost een doorverwijzing? 

Voor een kennismakingsgesprek wordt 20 euro gerekend. Dit telt eveneens als je jaarlijks lidgeld voor Punt. vzw waarbij je korting krijgt voor workshops. 

CONTACT

 
 
Een kennismakingsgesprek
Iemand doorverwijzen
Meer informatie